Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijke adviseur. Een sterke partner voor u op het gebied van Verzekeringen, Pensioenen en Hypotheken. Voor particulieren en voor bedrijven. Met onze persoonlijke benadering doen wij ons uiterste best u van dienst te zijn. Een uitstekende service en snelle (schade)behandeling zijn hierbij kernbegrippen voor ons.

Onze klanten zijn verspreid over met name de regio Noord-Brabant. Door onze decennia lange ervaring zijn wij als sterke partner voor het MKB van toegevoegde waarde voor elk bedrijf. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de risico's verbonden aan uw bedrijf snel en volledig doorgronden.

De samenwerking met ons volmachtbedrijf, VDF/Verzekeringen, geeft ons de extra handvatten om u deze kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen in onze Q & A en op de website van VDF/Verzekeringen. De samenwerking tussen Van der Fluit Assurantiën en VDF/Verzekeringen behoort tot de categorie 'ongebonden selectieve bemiddeling'. Dit wil zeggen: Van der Fluit Assurantiën is niet gebonden aan VDF/Verzekeringen en kan naar eigen keuze een andere verzekeraar benaderen. De bemiddeling is wel selectief: de assurantietussenpersoon plaatst het risico namelijk via de gevolmachtigd agent bij een vooraf geselecteerde groep verzekeraars. Voor u levert dat veel voordeel op:

- Snelle polisafgifte;

- Deskundige en snelle schadeafwikkeling;

- De zaken worden binnen het eigen kantoor geregeld;

- Dus korte lijnen en snelle afhandeling van uw verzekeringszaken.